Over ons

Het team van Boetiek Magique, stellen zich graag aan u voor wie wij zijn 
Jens & Tim 2 eigenaars met een groot Disney hart.

 

Jens

Hey mede disneyfriends, ik ben Jens & al verslaafd aan disney nog voor ik geboren was. Het is daarom ook enorm leuk dat ik van mij passie mijn beroep heb kunnen maken. Ik streef er telkens naar om iedereen een even magisch gevoel te geven zoals Disney altijd doen.

Favoriete disneyfiguur: Mickey
Favoriete disneyfilm: Cinderella
Favoriete beelden collectie:
WDCC (Walt Disney Classic Collection) zelf spaarde ik lang deze collectie, zelf ben ik er ook dagelijks mee bezig zodat we hier ook een mooi aanbod van hebben staan in de winkel.

Walt Disney is een groot idool van me, hij was een persoon die zijn dromen waar maakte ook al was iedereen bang voor de toekomst. Het was een persoon waar ik een groot voorbeeld aan zie.

It all started with a mouse

Tim

Hey, Ik ben Tim Ik werk meer op de achtergrond van boetiek Magique.

Mijn liefde voor Disney is vroeger begonnen met het kijken naar de DuckTales, Elke keer op nieuw avontuur beleven en nooit opgeven. Zo sta ik er zelf ook tegenover. Evenals is Ome Dagobert mijn favoriete Disney figuur.

Onze Mathieu, ons zoontje zal je ook wel een zien in de winkel, want die is er ook graag bij en is even zot als Disney als zijn 2 papa’s. Wat hij minder leuk vind is altijd de eerste dag van onze trips naar Disneyland, want dat zijn winkeldagen, en daar houd hij niet zo van. Maar eens de aankopen gebeurd zijn zijn er altijd nog leuke momenten waar hij ten volle van geniet. Zijn favoriete disneyfiguur is stitch, hij kan er uren over blijven vertellen, wat steeds voor zeer leuke en grappige verhalen opleverd.